De nieuwe studiegids van 2019 is uit!

De NIVE studiegids van 2019 is uit!

Wil jij jezelf ontwikkelen en blijvend impact hebben?

Digitalisering, veranderende wet- en regelgeving, nieuwe organisatievormen en bijbehorende processen vereisen een andere rol en positie van de controller. Het is dan ook van belang om je kennis continu te actualiseren, te verdiepen en je competenties te versterken, zodat je nu en in de toekomst impact hebt.

Bij NIVE Opleidingen ontwikkelen wij programma’s die kennis, inzicht én vaardigheden combineren. Een mix die ervoor zorgt dat je kennis direct kunt toepassen in je dagelijkse werkpraktijk. De toegevoegde waarde die jij daarmee levert maakt van jou een betere en meer zelfverzekerde professional.

Met plezier presenteren wij de studiegids 2019. In deze gids staan persoonlijke ervaringen centraal. Zowel huidige studenten als alumni delen hun verhaal. Ze zijn eerlijk over het belang van carrière maken en het volgen van een opleiding naast hun werk.

Wij hopen dat deze gids jullie helpt bij het maken van de juiste opleidingskeuze. Heb je naar aanleiding van deze gids vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij kunnen je meer vertellen over onze programma’s en geven graag een persoonlijk studieadvies.

Met vriendelijke groet,
Het team van NIVE Opleidingen

 


 

Klik hier om de studiegids te bekijken.