Gratis loopbaancoaching en ontwikkeladvies voor financials

Door corona verandert het werk voor veel financials, nu en straks. Om ook werknemers in de financiële branche te helpen zich hier tijdig op voor te bereiden, heropent de overheid de regeling NL leert door. Vanaf november 2020 wordt de regeling om alle werkenden en werkzoekenden in Nederland te voorzien van gratis loopbaancoaching of ontwikkeltraject (te volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur) opnieuw open gezet. Dit traject geeft inzicht in je mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Deze scan geeft een beeld van ontwikkel- en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op de ervaring en wensen van jou of misschien je werknemers. Dit is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wees er snel bij. Er zijn maar 50.000 adviezen beschikbaar voor alle werkenden en werkzoekenden in Nederland.

NIVE Opleidingen biedt dit traject voor haar gehele netwerk aan in samenwerking met onze coaches. Ben jij geïnteresseerd in gratis loopbaancoaching of (bij)scholing voor jezelf of jouw werknemers? Meld je aan via het aanmeldformulier en een van onze coaches zal contact met je opnemen.

Ga voor meer informatie naar: https://niveopleidingen.nl/loopbaancoaching/