NIVE Opleidingen opnieuw Cedeo-erkend

Steeds meer inkopers van opleidingen kiezen uitsluitend uit aanbieders die Cedeo-erkend zijn. NIVE Opleidingen is dan ook erg trots dat zij opnieuw voor twee jaar het Cedeo-keurmerk mag voeren voor alle aangeboden opleidingen, cursussen en incompany trainingen. Dit bewijst dat er wordt voldaan aan de kwaliteitsstandaarden van de deelnemers.

Het Cedeo keurmerk wordt alleen verleend wanneer minimaal 80% van de deelnemers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de geleverde dienstverlening en de performance van het opleidingsinstituut. Bij NIVE Opleidingen is zelfs sprake van een klanttevredenheidsscore van 92%! Als positieve punten worden onder andere genoemd: de praktijkgerichtheid, de kleinschaligheid, de communicatie en de kwaliteit van de trainers. Om de Cedeo-erkenning te behouden moeten aanbieders elke twee jaar opnieuw aan deze eis voldoen.

Enkele quotes uit het klanttevredenheidsonderzoek:

  • “Via hun opleidingen krijg je de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen”
  • “Er worden veel onderwerpen behandeld met veel praktijk- en rekenvoorbeelden”
  • “Ze werken met kleine groepen waardoor er veel interactie is met dialogen tussen de docenten en de studenten.”

Kies voor een Cedeo-erkende opleiding of cursus
Ben je je aan het oriënteren op een cursus, opleiding of incompany traject? Bij NIVE Opleidingen zit je goed! Check ons volledige aanbod.