Tevredenheidsonderzoek: NIVE docenten waarderen hun werkplezier met een 8,5

Docenten van NIVE Opleidingen beleven er dagelijks veel plezier aan om deelnemers van onze opleidingen en cursussen op een bevlogen manier te begeleiden. In ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek vroegen wij docenten onder andere om hun werkplezier uit te drukken in een rapportcijfer. Het overgrote deel van de ondervraagde docenten waardeert hun werkplezier bij NIVE Opleidingen met een 8,5. “Natuurlijk doen we er alles aan om ons docententeam maximaal te ondersteunen en dan is het prachtig als dit bijdraagt aan een groot werkplezier bij onze docenten. Blije en tevreden docenten zorgen voor uitblinkende deelnemers van onze opleidingen”, vertelt Rob Polman, directeur van NIVE Opleidingen.

Deelnemers staan bij NIVE Opleidingen centraal

Naast het werkplezier, vroegen we aan docenten om de samenwerking met het team van NIVE Opleidingen te beoordelen. De antwoorden op deze vragen toonden wederom een grote tevredenheid en meer dan de helft van de docenten drukte dit uit in een rapportcijfer van een 8,3. Een aantal belangrijke redenen wordt genoemd: er is veel ruimte en vrijheid om als docent zelf invulling te geven aan de colleges en de manier waarop zij deelnemers begeleiden. Daarnaast worden de korte lijnen met programmamanagers en programmacoördinatoren als prettig ervaren. Tenslotte blijft NIVE Opleidingen zich onderscheiden in de markt door deelnemers centraal te stellen, zo zeggen de docenten.

NIVE Opleidingen blijft kritisch kijken naar het opleidingsaanbod en de toekomstbestendigheid hiervan. “Wij zijn een ambitieuze club en willen de komende jaren meer deelnemers welkom heten bij onze opleidingen. We zien dat NIVE Opleidingen een begrip is in de markt en dat steeds meer deelnemers kiezen voor de HOFAM, Professional Controller of Digital Finance omdat zij ons vakmanschap en de kleinschaligheid van onze organisatie als grote meerwaarde zien”, vertelt Rob. Docenten bij NIVE Opleidingen zijn experts in hun vakgebied en hebben hun roots in het bedrijfsleven. De praktische toepassing staat binnen ons opleidingsaanbod centraal. Docenten delen hun kennis en ervaring op een interactieve manier met de deelnemers. Zij reiken hiervoor de benodigde theorie aan en brengen de juiste vaardigheden bij. Deelnemers worden uitgenodigd om kritisch en nieuwsgierig te zijn en hun zelfkennis te vergroten. Dit maakt onze docent meer een leercoach dan een ‘onderwijzer’.

Maak kennis met onze docenten

Wij werken samen met een groot aantal docenten uit verschillende vakgebieden en branches. Lees hier welke docenten verbonden zijn aan NIVE Opleidingen. Wil je meer informatie over een specifieke opleiding of cursus? Op onze website vind je het volledige aanbod.