Best gelezen artikelen zomer 2023

‘Best gelezen artikelen zomer 2023′

Nu we ruim over de helft van het jaar zijn is het een goed moment om terug te blikken. En wat is er dan beter dan een terugblik naar wat jullie bezighield? Daarom, een top 5 van best gelezen artikelen van het eerste halfjaar van 2023. We tellen af!

 

1. Door data gedreven te werken word je als financial relevanter

Toen Jurjen Klunder als financieel zwaargewicht vorig jaar voor zichzelf begon, was een van zijn eerste acties het investeren in zijn eigen kennis. Hij meldde zich aan voor de opleiding Data Driven Finance van NIVE Opleidingen. “Als financial kun je niet meer om data driven finance heen.”

Lees het interview

 

2. Waarom Mirjam Busch voor de HOFAM koos

Mirjam Busch had altijd al in haar hoofd om de HOFAM te gaan doen. Door de drukte van alledag kwam het er echter nooit van. Tot vorig jaar. Ze begon aan de opleiding en merkte dat het enorm waardevol bleek te zijn. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar werkgever. “De HOFAM heeft me geleerd om met een andere blik naar cijfers en organisatiemodellen te kijken.”

Mirjam Busch

Dit is waarom

 

3. Waarom datagedreven werken om een visie vraagt

Datagedreven Finance is echt anders, het is een kwestie van doen’, aldus Fred Conijn, NIVE docent Data Driven Finance. Meer weten over Fred’s visie op datagedreven werken?

Lees het interview 

 

4. Moeder Angelique en dochter Iris volgden allebei de HOFAM: de opleiding vernieuwt continue

Zo moeder, zo dochter. Bij Angelique en Iris stroomt het financiële bloed rijkelijk door de aderen. Angelique rondde ruim twintig jaar geleden de HOFAM af, nu is het de beurt aan dochter Iris. Waarom kozen zij voor de HOFAM en hoe is het om als moeder en dochter hetzelfde pad te bewandelen? “Je hebt er de rest van je leven profijt van.”

Iris en Angelique

Lees waarom zij voor de HOFAM kozen

 

5. Waarom Jacqueline Middel nooit is uitgeleerd

Ze had nog maar net de opleiding Professioneel Controller afgerond of Jacqueline was alweer met de volgende uitdaging gestart: de HOFAM. Voor Jacqueline Middel, business controller, valt er altijd wel iets te leren.

Lees meer over Jacqueline’s leerreis